Pika- asfaltti Näytä suurempana

Pika- asfaltti

110-PIKA-032

New product

Asfaltin paikkausmassa 

Tiedot

100 Tuotteet

Varastossa

76,88 € sis. alv

Tiedot

Pika- asfaltti on kadunpaikkausmassa, joka on valmistettu kiviaineksesta ja bitumiöljystä. Pika- asfaltti työstetään lämmittämättä. Massa on asfalttia notkeampaa ja soveltuu päällystettyjen pihojen ja katuosuuksien reikien paikkaamiseen ja suurien painaumien korjauksiin. Paikkaustyö on paras suorittaa lämpimällä ja kuivalla säällä. Lämpötilan tulee olla vähintään + 5 astetta.


KÄYTTÖKOHTEET

Paikkausmassaa voidaan käyttää asfaltti-, betoni-, öljysora- ja sirotepintaisten ajoratojen, jalkakäytävien, polkupyöräteiden, pihojen ja muiden päällystettyjen alueiden pinnoitevaurioiden korjaukseen.


PAIKKAUSTYÖ

Vauriokohdan reunoilta hakataan säröillyt päällyste irti, reunat ja kuoppa puhdistetaan irtoaineksesta ja kuivataan. Päällysteen kestoikä pitenee, jos kuopan reunat hakataan suoriksi. Pohjalle voidaan lapioida ensin murskesoraa tai vastaava. Paikkausmassalle on jätettävä vähintään 25 mm syvyinen tila.

Pohja tiivistetään ja kuoppa täytetään paikkausmassalla siten, että pinta on tiivistämättömänä 20-35 mm ympäröivän asfaltin pintaa korkeammalla.


TIIVISTYS

Tiivistys on välttämätöntä. Paikka voidaan tiivistää joko junttaamalla tai ajamalla autolla muutaman kerran korjatun kohdan yli niin. että auton rengas tiivistää massan.


VARASTOINTI

Paikkausmassa on säilytettävä omassa pakkauksessaan suljettuna. Sitä voidaan säilyttää kylmässä, mutta ennen käyttöä tuotteen on oltava vähintään 15 o C .

TUOTETIEDOT

Tuotekoodi: 110-PIKA-032

Koko: 32 kg