Kera Shine HoMer  1 Näytä suurempana

Kera Shine HoMer 1

101-H-100

New product

Myrkytön keraaminen pinnoite ja puhdistusaine kodin koville pinnoille

Tiedot

100 Tuotteet

Varastossa

38,01 € sis. alv

Tiedot


Pinnoite soveltuu koville pinnoille kuten lasi, kivi, metalli , maali, pleksi-muovit, kaakeli jne. Huomioitavaa on että pinnoite syväpuhdistaa kohteen, myös hopeat ”yms,
Kohteita ovat esim. keittiön tasot kuten ovet ja pöydät, jääkaapit myös rosterikaapit, uunit, keraamiset tasot, lavuaarit, hanat, jne.WC:n pöntöt, lattiat, seinät, suihkut, mikrot, paahtimet, kodin koneet. Kodin ikkunat, ovet, ovilasit, patterit, kovat lattiapinnat, uunin ja tulipesän luukut
Keraamisesta pinnoitteesta tulee liukas ja peilimäisen kirkas!(lämmön kesto 300-400)
Puhdistaminen helpottuu, lika ja pöly irtoavat pelkällä kuivalla kankaalla tai vesikostealla pyyhkeellä. Tarvitset vähemmän pesuaineita.
Pinnoite asennetaan joko käsin tai koneella.
Kun pinta on puhdas ja kuiva, levitä pieni määrä kohde pinnalle, niin huomaat että harmaa kalvo muodostuu kohteen pinnalle.Tämän jälkeen anna pinnan kuivua 5-10 minuuttia ja kiillota käsin, tai koneella tarvittaessa. Riittoisuus 100ml peittää noin30-100m2 riippuen kohteesta.
Käsitelty pinta kestää hyvin pesuaineita sekä normaalia puhdistus kulutusta siivousvälineillä ja vaikeuttaa bakteerien sekä homeitiöiden kasvua pinnoilla.