Hole saws Näytä suurempana

Hole saws

102-060-0510

New product

Reikäsahasarjat

Tiedot

100 Tuotteet

Varastossa

188,88 € sis. alv

Tiedot

HOLE SAWS on tehokas ja erikoishammastukien ansiosta nopea reikäsahasarja. Sahat sopivat ruostumattomaan teräkseen, valurautaan, metalleihin, puuhun, lasikuituun yms. seosaineisiin. Leikkaavat noin 40% nopeammin kuin tavalliset reikäsahat.

  • Leikkaa siististi, hammastus pysyy terävänä
  • Paksumpi kupin pohja = kestävämpi.
  • Hammastus karkaistua pikaterästä ja terän runko sitkeäksi karkaistua työkaluterästä.

BI-METALLIRAKENTEEN EDUT

Useimmat leikkuutyökalut, myös sahojen hampaat, on valmistettu pikateräksestä, joka on seos volframia, vanadiumia, molybdeeniä ja kromia. Tämä seos muodostaa erittäin tehokkaan ja kestävän leikkuuterän. Seoksen heikkous tulee kuitenkin esiin juuri sahan hampaissa, jotka saattavat kovuudesta johtuen olla hauraita ja murtuvat helposti joutuessaan taipumaan käytössä.

HOLE SAWS reikäsahoihin onkin siksi käytetty kaksimetallirakennetta. Pikateräs-leikkuuterä on liitetty elektronisuihkuhitsauksella sitkeään seosteräsrunkoon, jolla on samat ominaisuudet kuin jousiteräksellä. Tällä rakenteella on saatu aikaan reikäsaha, jolla on seuraavat edut:

  • Leikkuuterässä on pikateräksen teho ja jousiteräksen kestävyys ja joustavuus.
  • Mahdollistaa HOLE SAWS reikäsahojen käytön mitä erilaisimpiin materiaaleihin, mm. pehmeään teräkseen, erilaisiin seosteräksiin ja myös ruostumattomaan teräkseen.
  • HUOM: Kaikkia leikkuutyökaluja on ehdottomasti myös voideltava metalleja työstettäessä. Lisäksi on käyttäjän pyrittävä pysymään suositelluissa akselinopeuksissa oheisen taulukon mukaisesti.